bursdag2

Bursdagsfest

Med vår lange, og varierte, erfaring kan vi sammen gjøre dagen til en suksess både for store og små. Mindre stress for dere og mer fokus på å nyte dagen med venner og familie.

Den store dagen

Bursdager er en viktig tid for å feire livet og de menneskene vi er glad i. Å samles med familie og venner for å markere en spesiell dag er en flott måte å skape gode minner og vise kjærlighet og takknemlighet for hverandre. Så la oss feire bursdager med glede og takknemlighet, og la oss aldri glemme verdien av å ha kjære rundt oss når vi blir eldre.

Når venner og familie skal arrangere en fest utenom det vanlige, er det godt å vite at vi kan hjelpe dere med alt fra enkel servering til komplette pakkeløsninger for en vellykket dag.
Uansett om bursdagsbarnet er ung, gammel eller midt i mellom er det alltid stas med litt ekstra oppmerksomhet og en god unnskyldning til å samle gode venner og familie. 

Party

Morsomme ideer til neste bursdagsfest

  1. Temafest: Velg en morsomt tema for festen, og be gjestene om å kle seg ut i henhold til temaet. Det kan være alt fra en 80-talls fest til en Hawaii luau.

  2. Aktivitet: Enten det er å gå på bowling, minigolf, paintball eller laser tag, så er det morsomt å ha en aktivitet for å få i gang stemningen og gjøre noe sammen.

  3. Photobooth: Sett opp en morsom bakgrunn, og la gjestene ta bilder med rekvisitter og kostymer.

  4. Karaoke-kveld: Enten det er på en karaoke-bar eller hjemme, så er det alltid gøy å synge sammen med venner og familie.

  5. Overraskelse: Planlegg en overraskelse for bursdagsbarnet, som kan være alt fra en kake med fyrverkeri til en flashmob dans.

  6. DIY cocktail-bar: Sett frem ingredienser og utstyr for å lage egne cocktails, og la gjestene eksperimentere og lage sine egne drinker.

  7. Filmkveld: Sett opp en stor skjerm og vis en klassisk film eller favorittfilmen til bursdagsbarnet.

  8. Spill-turnering: Sett opp flere spillkonsoller og la gjestene konkurrere i ulike spill, og ha en premie til vinneren.

  9. Reise: Hvis det er en spesiell bursdag, kan du planlegge en weekendtur eller en reise med venner og familie.

  10. Fine dining: Pynt bordet med fine serviser og levende lys, og server en lekker middag med gode viner og en utsøkt dessert.

Uansett hva du velger å gjøre for bursdagsfeiringen, så er det viktigste å ha det gøy og nyte tiden sammen med venner og familie.

Bestselgere til bursdagsfeiring:

Fingermat

Fingermat

Fingermat passer blant annet ypperlig som en aperitiff til større selskaper, mingling og åpningsarrangement. Vår fingermat er forseggjorte munnfuller basert på de aller mest eksklusive råvarer. Dette er mat som passer perfekt til et glass bobler.

Se utvalget

Smak av Norden - Koldtbord

Smak av norden

Koldtbord på den store dagen? Vi har samlet populære og spennende retter som passer både til de de små og store anledninger.

Siden alt klargjøres på forhånd er det lett å planlegge og anrette i tillegg til at det lett kan tilpasses flere gjester ved behov.

Se utvalget

Stor tapasbuffet

Tapas

Tapas i dag er en rekke småretter med grønnsaker, sjømat og kjøtt som er like varierte og deilige som råvarene de består av.

Med en opprinnelse fra Spania innebærer det en hel verden av fristelser hvor de fleste kan fine sine favoritter, noe som gjør rettene svært anvendelige. 

Se utvalget

Selskapsmenyer

Selskapsmeny

La oss sette scenen for ditt selskap med mat laget av profesjonelle kokker mens du senker skuldrene. Våre flotte selskapmenyer komponeres av vår eminente kjøkkensjef Bjørnar Amdahl på bakgrunn av blant annet sesong og de beste råvarer.

Se utvalget

Stor marsipankake

Stor marsipankake

Stor marsipankake fylles med jordbær, frukt og valnøtter. Kan bestilles i størrelse fra 20 porsjoner, og videre i størrelse 25, 30, 35, 40 osv.

Se utvalget

Stor sjokolademoussekake

Sjokolademoussekake

Sjokolademoussekake Callebaut med lys -og mørk sjokolademousse og nøttebunn (glutenfri).

Se utvalget

phone