1[1]-1

Firmafest

Har kanskje bedriften jubileum i år? En ny spennende lansering på vei? Eller er det rett og slett på tide å ha en skikkelig hyggelig sosial samling og et pust i bakken med de ansatte? Det mangler ikke på anledninger og gode grunner for å samles.

Romerike Catering har svært god erfaring med gjennomføring av firmafester i ulike varianter og størrelser. I over 20 år har vi arrangert sommerfester, kickoff, julebord, lanseringer, årsfester og andre events for opp til flere tusen gjester. 

En unik mulighet

En firmafest er en fantastisk måte å feire selskapets suksess og skape sterkt samhold blant ansatte. Det er også en unik mulighet til å vise takknemlighet for den harde jobben de har gjort gjennom året.


En firmafest kan være alt fra en intim middag med nære kollegaer til en stor fest med underholdning og dans. Uansett hva du velger, vil en firmafest bidra til å styrke båndene mellom ansatte og gi en positiv boost til selskapets arbeidsmiljø.

I tillegg til å være morsomt, kan en firmafest også være en flott mulighet for nettverksbygging og for å vise frem selskapet til kunder og samarbeidspartnere. Så hva venter du på? La oss sammen planlegge en fantastisk firmafest og gi dine medarbeidere en opplevelse de sent vil glemme!

God stemning blant de ansatte

Spennende og gøyale forslag til årets firmafest!

  1. Temafest: Arranger en temafest og oppfordre de ansatte til å kle seg ut i henhold til temaet. Noen morsomme temaer kan være Hollywood, 80-tallet, Superhelter, etc.

  2. Matlagingskonkurranse: Organiser en matlagingskonkurranse der de ansatte danner grupper og konkurrerer om å lage den beste retten.

  3. Quiz-kveld: Hold en quiz-kveld der de ansatte danner lag og konkurrerer om å svare på spørsmål innenfor et bredt spekter av temaer.

  4. Vinsmaking: Arranger en vinsmaking der de ansatte kan prøve forskjellige typer vin og lære mer om vinproduksjon og smaksprøver.

  5. Aktivitetsdag: Organiser en dag med utendørsaktiviteter som paintball, kajakkpadling, sykling eller andre morsomme aktiviteter som alle kan delta i.

  6. Karaoke-kveld: Lei en karaoke-maskin og la de ansatte synge og danse til favorittsangene sine.

  7. Fest på en båt: Leie en båt og dra på en båttur med de ansatte og nyt en hyggelig kveld på sjøen.

Slapp helt av

Vi leverer gjerne full pakke og kan, som få cateringselskap, tilby egne servitører og utleie av utstyr. Vi ordner gjerne med ambulerende skjenkebevilling og kan foreslå en konferansier og underholdning som passer til deres budsjett og type arrangement. Så kan dere bare komme til dekket bord, bli ønsket velkommen og selv være med på festen med lave skuldre vel vitende om at alt går etter planen.

Høy partystemning
Herlig grillmat i sommersolen

Bestselgere til firmafest:

Grillmat

Grillbuffet

Marinert kjøtt og ferske urter over åpen flamme på grillen, er en sikker måte å sette smaksløkene i sving!

La gjestene mingle i sola i hagen mens kokken griller nydelig, mørt kjøtt med våre egne marinader og sauser.

Se utvalget

Canapeer

Fingermat

Fingermat passer blant annet ypperlig som en aperitiff til større selskaper, mingling og åpningsarrangement. Vår fingermat er forseggjorte munnfuller basert på de aller mest eksklusive råvarer. Dette er mat som passer perfekt til et glass bobler. 

Se utvalget

Stor tapasbuffet

Tapas

Tapas i dag er en rekke småretter med grønnsaker, sjømat og kjøtt som er like varierte og deilige som råvarene de består av.

Med en opprinnelse fra Spania innebærer det en hel verden av fristelser hvor de fleste kan fine sine favoritter, noe som gjør rettene svært anvendelige. 

Se utvalget

4 retters selskapsmeny

Selskapsmeny

La oss sette scenen for ditt selskap med mat laget av profesjonelle kokker mens du senker skuldrene. Våre flotte selskapmenyer komponeres av vår eminente kjøkkensjef på bakgrunn av blant annet sesong og de beste råvarer.

Se utvalget

Stor marsipankake med trykk

Stor marsipankake

Stor marsipankake fylles med jordbær, frukt og valnøtter. Kan bestilles i størrelse fra 20 porsjoner, og videre i størrelse 25, 30, 35, 40 osv.

Se utvalget

Dobbel sjokoladekek

Sjokolademoussekake

Sjokolademoussekake Callebaut med lys -og mørk sjokolademousse og nøttebunn (glutenfri).

Se utvalget

phone