Utdrikningslag med gode venner

Bridal shower og utdrikningslag

Å samles igjen hele gjengen, kanskje for første gang på lenge, for å feire den fremtidige brud er en utrolig hyggelig opplevelse som ofte blir husket resten av livet. Ved å bestille mat i forveien med levering i løpet av dagen slipper noen å måtte stå utenfor deler av dagen og dere kan sikre god mat som faller i smak hos absolutt alle.

Mat og drikke gjennom dagen er viktig og bruden har gjerne sine preferanser på dette, husk å ta med dette når dagen planlegges! Et utvalg forskjellige retter som også kan spises som fingermat, som våre populære tapas-buffeter, har vært svært populære alternativer vi gjerne anbefaler til våre kunder som skal arrangere en slik fest. Med en opprinnelse fra spania innebærer det en rekke fristelser hvor de fleste kan finne sine favoritter og er derfor svært anvendelig.

Tips for dagen

Planlegg i god tid slik at flest mulig av brudens venner kan bli med. For mange er dette en flott mulighet til å endelig møtes igjen etter at mange kanskje har bosatt seg rundt om langt unna hverandre og det i hektisk hverdag lett blir vanskeligere å møtes like ofte som tidligere. Da er det ekstra hyggelig å igjen møtes, mimre og ikke minst drømme om fremtiden.

Festutstyr
Pynt og rekvisita til utdrikningslaget, og de små detaljene, er ofte viktigere enn du tror for å sette stemningen. Ha en god kommunikasjon dere i mellom som skal arrangere slik at dere i god tid kan velge ut tema/stil, bestille det som trengs og ordne innkjøp i god tid slik at ingen stakkar må løpe rundt i siste liten.

bridal-shower

Kostymer
Skal bruden, og kanskje dere, kle dere opp med noe? Kostymer og gøy kan bidra til å sette stemningen, bare husk å ta hensyn til alle som skal være med. En skal gjerne komme litt utav komfortsonen men ikke alt for mye heller. Som med annet utstyr er det fint å starte tidlig, planlege i god tid og gjøre innkjøpene på forhånd. Husk å ta med klesbytte!

Kommunikasjon
Kom i gang så tidlig som mulig, finn en god måte hvor alle kan kommunisere seg i mellom, gjerne digitale lukkede grupper som via Whatsapp, facebook messenger og lignende. Pass på å få litt informasjon om hvem som bør inviteres så ingen blir glemt. Bruk dette for å avtale tidspunkt og detaljer for dagen og sikre at alle har informasjon om sted, tidspunkt og lignende. Da er det langt enklere for alle å kunne delta.

Bestselgere til utdrikningslag:

Fingermat

Fingermat

Fingermat passer blant annet ypperlig som en aperitiff til større selskaper, mingling og åpningsarrangement. Vår fingermat er forseggjorte munnfuller basert på de aller mest eksklusive råvarer. Dette er mat som passer perfekt til et glass bobler.

Se utvalget

Smak av Norden - Koldtbord

Smak av norden

Koldtbord på den store dagen? Vi har samlet populære og spennende retter som passer både til de de små og store anledninger.

Siden alt klargjøres på forhånd er det lett å planlegge og anrette i tillegg til at det lett kan tilpasses flere gjester ved behov.

Se utvalget

Stor tapasbuffet

Tapas

Tapas i dag er en rekke småretter med grønnsaker, sjømat og kjøtt som er like varierte og deilige som råvarene de består av.

Med en opprinnelse fra Spania innebærer det en hel verden av fristelser hvor de fleste kan fine sine favoritter, noe som gjør rettene svært anvendelige. 

Se utvalget

Selskapsmenyer

Selskapsmeny

La oss sette scenen for ditt selskap med mat laget av profesjonelle kokker mens du senker skuldrene. Våre flotte selskapmenyer komponeres av vår eminente kjøkkensjef Bjørnar Amdahl på bakgrunn av blant annet sesong og de beste råvarer.

Se utvalget

Stor marsipankake

Stor marsipankake

Stor marsipankake fylles med jordbær, frukt og valnøtter. Kan bestilles i størrelse fra 20 porsjoner, og videre i størrelse 25, 30, 35, 40 osv.

Se utvalget

Stor sjokolademoussekake

Sjokolademoussekake

Sjokolademoussekake Callebaut med lys -og mørk sjokolademousse og nøttebunn (glutenfri).

Se utvalget

phone