1 (92)

Minnestund

Vi har levert mat og personell til minnestund i over 15 år og kan garantere en profesjonell leveranse av høy kvalitet. Våre nysmurte snitter og vår konditors hvetekringler er bestselgere for de som ønsker å ha det helt enkelt, men vi kan også anbefale for eksempel en av våre fingermatbuffeer og varmretter.

Tid til det viktigste

I en vanskelig tid kan det være godt å få bistand fra noen som har mange års erfaring med planlegging og servering for minnestunder. Vi kan skreddersy våre tilbud til å gi deg en stressfri opplevelse, slik at du kan slappe av og fokusere på å bruke tiden din med venner og familie.

Vi kan håndtere alle detaljer for deg, fra å levere og forberede mat og drikke til bord, stoler, duker, dekor og blomster om du måtte ønske. I tillegg til koordering av arrangementet kan vi også sette klart og rydde opp slik at det ikke er noe for deg å bekymre deg over.

Lokale

Pyntet bord til bryllupsselskap

Det er ikke alltid man har plass til å arrangere minnestunden hjemme, da er det fint å kunne bestille et lokale som er stort nok for alle som skal komme. Vi har avtale med flere små og store selskaps- og forsamlingslokaler i og rundt østlandet som kan passe. Ta kontakt så finner vi det som best passer deres behov og ønsker.

Råd for planlegging av minnestund

  1. Lokale: Velg et passende sted til minnestunden, enten det er hjemme hos noen eller på et sted som har spesiell betydning for den avdøde.

  2. Invitasjoner: Inviter personer som sto nær den avdøde, og som vil føle seg trøstet av å være sammen med andre i denne tiden. Sørg også for å inkludere personer som kan bidra til minnestunden med taler eller musikk.

  3. Mat og drikke: Sørg for å ha mat og drikke tilgjengelig for gjestene. Dette kan være enkle små retter og snacks, eller en full middag, avhengig av hva som passer best.

  4. Atmosfære: Legg til personlige detaljer som blomster, bilder og minner som reflekterer den avdødes personlighet og interesser.

  5. Taler og minneord: Sørg for å ha noen talere eller personer som vil dele gode minner eller historier om den avdøde. Dette kan bidra til å skape en varm og personlig stemning under minnestunden.

  6. Musikk: Velg musikk som enten reflekterer den avdødes personlighet og interesser, eller som kan bidra til en følelsesladet og trøstende atmosfære.

  7. Følelser: Sørg for at det er rom og støtte tilgjengelig for de som føler seg ekstra emosjonelle under minnestunden. Det kan være en god idé å ha en terapeut eller prest til stede for å hjelpe de som trenger det.

  8. Planlegging: Lag en detaljert plan for minnestunden, inkludert tidspunkter for taler, musikk og servering av mat og drikke.

  9. Praktiske detaljer: Sørg for å ha nok stoler, bord og servise tilgjengelig, samt parkeringsplasser for gjestene.

  10. Ta deg tid: Husk at minnestunden er en tid for å hedre og minnes en elsket som har gått bort. Ta deg tid til å sørge og være til stede med følelsene dine

Bevertning:

Mat og drikke spiller spiller en stor rolle i møte med andre mennesker. Å behandle tap og sorg er sjeldent likt for oss alle, da er det fint å kunne spise et godt måltid sammen. Mange er usikre på hva som er vanlig å servere i en minnestund. Det er vanlig å velge tradisjonelle retter som snitter, kaffe og kake eller noe annet som den avdøde var spesielt glad i, og som kan sette et personlig preg.

Det er i grunn ingen regler for hva som kan og ikke kan serveres og enkle varmretter, fingermat, baguetter, smørbrød og tapas kan også anbefales og passer også godt. Flere lurer også på om det passer seg å servere alkohol i et minnesamvær. Vårt svar der er at det avhenger helt av hva som føles riktig for dere.

Fingermat

Fingermat

Fingermat passer blant annet ypperlig som en aperitiff til større selskaper, mingling og åpningsarrangement. Vår fingermat er forseggjorte munnfuller basert på de aller mest eksklusive råvarer. Dette er mat som passer perfekt til et glass bobler.

Se utvalget

Snitter

Selskapssnitter

Når du kler det rotnorske smørbrød til fest får du snitter. Snitter er ikke fullt så ekstravagante som kanapéene, men samtidig litt mer høytidelig enn smørbrødet.

Se utvalget

Tapasmeny

Tapasmeny

Tapas er en rekke småretter med grønnsaker, sjømat og kjøtt som er like varierte som råvarene de består av. Opprinnelsen er spansk. Tapas er svært anvendelig, og brukes til firmafester, konfirmasjoner, bryllup og i mange andre sammenhenger. 

Se utvalget

Wienerkringle

Bakverk

Vårt eget konditori lager de beste kaker, alt fra desserter og petite fours til eksotiske kaker og tradisjonsrik hvetekringle. Vi bruker ferske meieriprodukter, belgisk sjokolade og fruktpureer uten tilsetningsstoffer. 

Se utvalget

Kaffe og te

Kaffe og te

Om dere ikke kan eller ønsker å lage klart til kaffe og te kan vi tilby flere løsninger avhengig av behov og antall deltagere. 

Se utvalget

2 (8)-1

Servitører

Om du skal ha et arrangement med flere enn 10 personer kan vi anbefale å vurdere leie av servitør. Vi har erfarne og dyktige servitører som kan bistå slik at du kan bruke tiden sammen med venner og familie.

phone