Konfirmant på den store dagen

Konfirmasjon

Vi i Lunch & Catering forstår at konfirmasjonen er en stor og viktig begivenhet i livet til både konfirmanten og deres familie og venner. Derfor ønsker vi å hjelpe dere med å skape en minneverdig og vellykket feiring.

Den store dagen

Konfirmasjonen er en viktig milepæl i livet til både konfirmanten og deres familie og venner. Det er en feiring av konfirmantens overgang fra barndom til ungdomstid, og en anledning til å samles med familie og venner for å feire denne spesielle begivenheten.

Vi har lang erfaring med å tilby mat og drikke til ulike typer arrangementer, inkludert konfirmasjonsfeiringer. Vi tilbyr et bredt utvalg av deilige og velsmakende retter som vil sette rammen for gjestene og gi en kulinarisk opplevelse de sent vil glemme. Enten dere ønsker en elegant og formell middag eller en avslappet og uformell buffet, vil vi tilpasse oss deres ønsker og behov for å sikre at dere får den perfekte feiringen.

Men å planlegge en konfirmasjonsfeiring kan være en utfordring, spesielt for de som aldri har gjort det før. Her er noen tips for å hjelpe deg å planlegge en vellykket konfirmasjonsfeiring:

Dekket til selskap

Slik sikrer du en god konfirmasjonsfeiring

 1. Sett et budsjett

  Det første og viktigste trinnet i planleggingen av en konfirmasjonsfeiring er å sette et budsjett. Tenk på hvor mye du har råd til å bruke på arrangementet, og planlegg deretter. Vær realistisk om hva du har råd til å bruke på mat, dekor, underholdning og eventuelle andre kostnader som kan oppstå.
 1. Velg en dato og et sted

  Når budsjettet er fastsatt, kan du begynne å planlegge konfirmasjonsfeiringen. Velg en dato og et sted som passer for både konfirmanten og gjestene. Vær oppmerksom på sesong og værforhold, og vurder også muligheten for å ha et utendørs arrangement.
 1. Inviter gjester

  Send ut invitasjoner i god tid før konfirmasjonen. Sørg for å inkludere alle viktige detaljer som dato, tid, sted og dresskode. Husk også å gi gjestene muligheten til å gi beskjed om eventuelle allergier eller spesielle behov.
 1. Velg en passende meny

  Mat er en viktig del av enhver feiring, og det samme gjelder for konfirmasjonsfeiringen. Velg en passende meny som passer til både konfirmantens og gjestenes smak og preferanser. Husk også å ta hensyn til eventuelle allergier eller kostholdsbegrensninger.
 1. Tenk på underholdning

  Underholdning er en annen viktig del av enhver feiring. Tenk på hva slags underholdning som passer best for konfirmasjonen. Du kan velge å ha en DJ, et band eller en live artist, eller du kan velge å ha spill og aktiviteter for gjestene.
 1. Pynt og dekor

  Sørg for å ha riktig pynt og dekor for å skape den rette atmosfæren for konfirmasjonen. Velg en passende fargepalett, og velg dekor som passer til temaet for feiringen. Husk å inkludere borddekor, blomster og annen pynt for å gjøre konfirmasjonen ekstra spesiell.
 1. Ta vare på detaljene

  Det er ofte de små detaljene som gjør en stor forskjell i en feiring. Sørg for å ta vare på detaljene, som å ha riktig belysning, nok sitteplasser og god stemning. Detaljene vil bidra til å gjøre konfirmasjonsfeiringen mer minneverdig og spesiell for både konfirmanten og gjestene

Kaker og kaffe?

Vårt eget konditori lager de beste kaker, alt fra bryllupskaker og petite fours til eksotiske kaker og tradisjonsrik hvetekringle. Vi bruker ferske meieriprodukter, belgisk sjokolade og fruktpureer uten tilsetningsstoffer.

Menyforslag til konfirmasjon:

Her følger noen av våre bestselgere til konfirmasjon. Om du har andre ønsker er det bare å ta en titt på våre andre mange menyer eller ta kontakt. Uansett om du ønsker tradisjonelle eller nye smaker, fler-retters meny, buffet eller servering ved bordet står våre erfarne kokker, servitører og konditorer klare til å bistå. 

Stor tapasmeny

Tapasmeny

Tapas er en rekke småretter med grønnsaker, sjømat og kjøtt som er like varierte som råvarene de består av. Opprinnelsen er spansk. Tapas er svært anvendelig, og brukes til firmafester, konfirmasjoner, bryllup og i mange andre sammenhenger. 

Se menyene

Tacobuffet for konfirmasjonen

Konfirmasjonstaco

Taco til konfirmasjonsmiddagen? På konfirmantens dag er det viktig å også lytte til hovedpersonen. Vi har fått flere henvendelser med spørsmål om vi ikke kunne tilby favoritttmiddagen deres, så vi satte sammen en flott og velsmakende tacobuffet for de som ikke klarer å vente til neste fredag. 

Du finner den under våre koldtbord og buffeter

4 retters selskapsmeny

4-retters meny

And
Røkt andebryst med stikkelsbærkompott, marchésalat, ristedede gresskarkjerner og søtpotetkrem

Skalldyr
Skalldyrsuppe med grillet paprikapure, fisk- og skalldyrsalat, rød chiliolje og fennikelcruite med dill

Brosme
Brosmefilet servert med linseragout, brokkoli og rotgrønnsaker med purreløkolje og jordskokkchips

Pasjonsfrukt
Pasjonsfruktdelice med hvit sjokoladecrumble og bringebærsaus

Se denne og andre selskapsmenyer

phone