Levende musikk på julebordet

Julebord

For mange blir det ikke jul før man har vært på julebord sammen med venner, kolleger eller familie. Etter et, for mange, hektisk år er det godt med en kveld hvor det kun handler om å kose seg med godt selskap og fantastisk mat. Med vår lange, og varierte, erfaring kan vi sammen gjøre dagen til en suksess hvor alle finner sin favorittmat og hygge står i sentrum. Mindre stress for dere og mer fokus på å nyte dagen med venner, familie eller kolleger.

Magisk stemning

Nå nærmer julen seg, og hva er vel bedre enn å samles med fantastisk mat god stemning og minneverdig atmosfære. Planlegger du julebord med vennegjengen eller kolleger?

Førjulstida kan vere hektisk for mange og da kan det være godt med et lite avbrekk. La oss stå for julefrokosten, julelunsjen eller julemiddagen og ta med deg selv, familien, kjæresten, kollegaene eller vennegjengen på ekte førjulskos.

Å sitte med ansvaret for jobbens julebord kan føles overveldende når tiden flyr og datoen kommer stadig nærmere. Husk da at du trenger ikke stå i det alene, noen av oss har erfaring med hundrevis av julebord og kan bistå med planleggingen, maten, transport, lokale og mye annet som skal på plass. Så kan du også nyte dagen med de andre, slik du fortjener!

julebord4 (1)

Vårt eget konditori lager også de beste desserter fra tradisjonell riskrem og petite fours til eksotiske kaker og tradisjonsrik hvetekringle. Vi bruker ferske meieriprodukter, belgisk sjokolade og fruktpureer uten tilsetningsstoffer. Perfekte søte avslutninger på et flott måltid. Vel bekomme.

Bestselgere til julebordet:

Stor julebuffet

Stor julebuffet med desserter

Alle de kjente smaker og litt spennende attåt. Vi har samlet både ribbe, pinnekjøtt, julesylte, riskrem og masse annet godt i en skikkelig flott meny.

Her får du en rekke tradisjonelle, og litt nyere, retter som gir en herlig smak av jul. Vi har lagt stor vekt på kvalitetsråvarer og å sikre at alle finner sine favoritter.

Se utvalget

Nøttestek med tilbehør

Vår veganske nøttestek

Vår saftige og velsmakende nøttestek ble til etter flere runder med testing og prøvesmaking blant våre sous-chefer.

Serveres med syrlig og velsmakende rødkålsalat med svisker og sitrus, vegisterkaker, saltbakte småpoteter og brun saus.

Se utvalget

Julelunsjbuffet

Kald julebunsjbuffet

Buffeten består av mange velsmakende kalde retter, men vi kan også legge til litt nystekt ribbe eller pinnekjøtt med tilbehør om ønskelig.

Husk også å bestille en søt avslutning fra våre dyktige konditorer.

Se utvalget

Riskrem

Riskrem med kirsebærsaus

En klassisk avslutning på et godt julemåltid. Riskrem fra eget konditori, serveres med mørk kirsebærsaus.

 

Se utvalget

Juletallerken med ribbe

Juleribbe

Ribba er ikke landets mest populære julemat uten grunn og vi legger stor stolthet i å servere en ekte ribbe med kvalitetsråvarer fra Prima Jæren, hjemmelagde medisterpølser og alt det andre herlige tilbehøret som hører med.

Se utvalget

4 retters selskapsmeny

Selskapsmeny

La oss sette scenen for ditt selskap med mat laget av profesjonelle kokker mens du senker skuldrene. Våre flotte selskapmenyer komponeres av vår eminente kjøkkensjef på bakgrunn av blant annet sesong og de beste råvarer.

Se utvalget

phone